Laudator temporis acti

Concedo nulli

Megalakult a Collegium Laudatorum

2010. január 23. 14:16 - G.d.Magister

Kedveseim!

Nos G.d.Magister admninistrator diarii "Laudator temporis acti" nominati, memoriae commendamus quibus expedit universis, (azaz mi, G.d.Magister, a "Laudator temporis acti" nevű blog adminisztrátora emlékezetül adjuk mindenkinek, akit illet), hogy zászlót bontott a Collegium Laudatorum (Laudatorok kollégiuma), vagyis a blog közösségi oldala. Egyelőre még csak találgatom, mire lesz ez jó; de arra mindenképpen, hogy a közös érdeklődésű látogatók megismerjék egymást, erősödjön a blog iránti szolidaritás, az összetartozás érzése, és hasonló nagy szavak. Talán könnyebb lesz az információáramlás is, a közösségi oldalon lehet képeket feltölteni, témákat, ötleteket ajánlani, stb.

Várom az ötleteket, hogy ti mit gondoltok ennek az új lehetőségnek a kihasználásáról. Bele lehet szólni abba is, hogy mi legyen a közösség profilképe (most egy szép pompeii falfestmény), de akár abba is, hogy mi legyen a neve. De legfőképpen csatlakozattok, csapjatok fel ti is Laudatornak!

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laudator.blog.hu/api/trackback/id/tr841695147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MSC/Halihó14 2010.01.23. 14:40:08

Nos, ( a fenébe nem tudom nos nélkül kommentet kezdeni (:), ez attól függ mekkora a blog látogatottsága. Ego ipse fordítva kerültem fel az oldalra: Nuntii Latini->Colloquia Latina -> Laudator (kb. amikor fészbúkot kritizáltad). De így is a gugli keresés közben circiter 50 más honlapon rajt van "Laudator".

Végülis, ez az egyetlen olyan magyar (minőségi) honlap, amely közérthetően beszél az antik, középekori, neolatin, ill. modern latinról. Hát, te itt bírni kell a strafát! No, meglátjuk! Arra én is befejezem a második Hitvitát :).

Bogyi bácsi 2010.01.24. 08:28:32

Jó ötlet, csak a leg II ad zászlóját nem értem. Római legiósokat kerestek egy provinciában? :)

cibetmacska 2010.02.05. 10:24:59

Szívesen lennék egy Laudator klub tagja, de nem szeretnék még egy indanetes kontót is létrehozni, így is elég sok van már belőlem az interneten. Nem lehet egy Facebook csoportot is létlehozni?
süti beállítások módosítása